Fedt modemærke

Jeg er godt klar over at dette mærke ikke nødvendigvis er hverdagsbeklædning, men jeg synes det kan noget. Måske fordi jeg er SÅ vild med de skæve snit.

Mærket inspirer mig, og giver mig lyst til at kaste mig i noget tøj, som får mig til at føle mig speciel

Se for eksempel denne her

Her dog selv lige bestilt disse 2 styles:

style 1
style 2

Glæder mig til at modtage dem… så kommer der billeder….

Reklamer

Forfatter Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s