Træt af sort?

Rigtig træt af sort bliver jeg nok aldrig, men jeg er ved at bryde lidt ud af min æggeskal i takt med at graderne stiger.

Her synes jeg der rammes en rigtig skønt farve kombination, uden det bliver en farvelade butik.

Laksefarven kan noget og den er giver mig lyst til at spise disse her. Påske og fisk hænger jo ligesom sammen.

Ønsker du mere inspiration direkte i din mailbox, så skriv dig på min malingliste.

Reklamer

Forfatter Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s