inspiration

farver

Jeg bliver inspireret af det skulpturelle.

Navnet Rokk er islandsk og betyder klippe. Jeg har valgt et islandsk navn fordi jeg ÆLSKER island og har boet der.

Jeg er vild med naturen som inspiration. De organiske former.

Jeg vil vælge hovedsaglig naturmaterialer som bomuld og silke.

Farver: sort, melange og med nogle enkelte farve overraskelser som her lakse farvet.

Følg med på bloggen og se farver her.

Reklamer

Forfatter Alstrup Pattern

Jeg har arbejdet i tøjbranchen siden 2003, hvor jeg fik mit første job. Siden har jeg set mange tøjvirksomheder indefra, som alle har givet mig den årelange erfaring både indenfor børne, dame og herretøj, som jeg står med i dag. Det sjove er at jeg er stadig varm på mit fag og håndværk. Jeg bor på Nørrebro med min mand og datter og er med i butik og designer fælleskabet www.polymorph.dk og har udlever jeg min indre kreationer og ideer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s